Puzzle genres Bridge Constructor Portal cheats

 

Windows Games Simulatie Bridge Constructor Portal Softonic review Terug naar Aperture Science in Bridge Constructor Portal Bridge Constructor Portal is een puzzelspel dat de gameplay van de Bridge Constructor-serie combineert met de setting en unieke fysische kenmerken van de Portal-serie. Bouw je eigen testkamer Als je eerdere Bridge Constructor-spellen hebt gespeeld, ben je bekend met de basisprincipes van Bridge Constructor Portal. De game is gebaseerd op klassieke puzzels zoals Lemmings. Je proefpersonen schieten door het laboratorium in golfkar-achtige hogesnelheidswagens die niet kunnen stoppen. Je moet bruggen en andere functies bouwen om te voorkomen dat ze schade toebrengen. Omdat dit ook een Portal-spel is, omvatten de functies die je kunt maken niet alleen hellingen en bruggen, maar ook de kenmerkende gepaarde portals van de serie. De combinatie creëert een snel, steeds complexer wordend stel bewegende puzzels die uitdagende gameplay combineren met de kenmerkende absurde humor van de Portal-serie. Met elke puzzel kun je proberen deze te voltooien met een of meer voertuigen, zodat je de moeilijkheidsgraad kunt aanpassen op een manier die natuurlijk aanvoelt. Leuke, flipperende puzzelactie Als je van snelle puzzelspellen in het algemeen houdt, is Bridge Constructor Portal de moeite waard. Het beschikt over inventieve, uitdagende gameplay met een kleurrijke en vertrouwde setting en premisse. PROS Complexe en uitdagende puzzelgameplay Leuke luchtige setting en sfeer CONS Moeilijke puzzels kunnen soms frustrerend worden Kleurgecodeerde portals kunnen moeilijk te identificeren zijn op kleine schermen Misschien vind je dit ook leuk Top downloads Simulation for windows.

GE-UPDATE: 2020-02-22T19: 04: 40.9884666 + 07: 00. Betreed het Aperture Science Enrichment Center en ervaar Bridge Constructor Portal - de unieke combinatie van de klassieke Portal ™ en Bridge Constructor ™ -games. Als nieuwe medewerker in het testlaboratorium van Aperture Science is het jouw taak om bruggen, hellingen, glijbanen en andere constructies te bouwen in 60 testkamers en de Bendies veilig over de finishlijn in hun voertuigen te krijgen. Maak gebruik van de vele portalgadgets, zoals portalen, voortstuwingsgel, afstotingsgel, luchtgeloofsplaten, kubussen en meer om de wachttorentjes, zuurbaden en laserbarrières te omzeilen, schakelpuzzels op te lossen en ongeschonden door de testkamers te komen. Kenmerken Het samenvoegen van twee werelden: de eerste Bridge Constructor ™ met een officiële Portal ™ -licentie Maak complexe constructies in de Aperture Science-labs Laat GLaDOS je vergezellen tijdens lastige natuurkundige avonturen Gebruik portalen, luchtgeloofsplaten, voortstuwingsgel, afstotingsgel en nog veel meer om de gecompliceerde taken te beheersen Ontwijk gevaren zoals torentjes, emancipatieroosters, laservelden en zuur Bekijk de trailer systeem vereisten Windows • OS: Windows 7, 8, 10 • Processor: 2 GHz • Geheugen: 2 GB RAM • Grafische kaart: compatibel met DirectX10 • Opslag: 200 MB beschikbare ruimte Mac • OS: OS X 10. 9+ Linux • OS: Ubuntu 12. 04+ • Opslag: 200 MB beschikbare ruimte.

Over deze game Betreed het Aperture Science Enrichment Center en ervaar Bridge Constructor Portal - de unieke combinatie van de klassieke Portal ™ en Bridge Constructor ™ -games. Als nieuwe medewerker in het testlaboratorium van Aperture Science is het jouw taak om bruggen, hellingen, glijbanen en andere constructies te bouwen in 60 testkamers en de Bendies veilig over de finishlijn in hun voertuigen te krijgen. Maak gebruik van de vele portalgadgets, zoals portalen, voortstuwingsgel, afstotingsgel, luchtgeloofsplaten, kubussen en meer om de wachttorentjes, zuurbaden en laserbarrières te omzeilen, schakelpuzzels op te lossen en ongeschonden door de testkamers te komen. Laat Ellen McLain, de originele stem van GLaDOS, je door de tutorial leiden en leer alle tips en trucs die een echte Aperture Science-medewerker maken. De brug is een leugen! Kenmerken: - Het samensmelten van twee werelden: de eerste Bridge Constructor ™ met een officiële Portal ™ -licentie - Maak complexe constructies in de Aperture Science-labs - Laat GLaDOS u vergezellen door lastige natuurkundige avonturen - Gebruik portals, luchtgeloofsplaten, aandrijfgel, afstoting gel en nog veel meer om de gecompliceerde taken onder de knie te krijgen - Ontwijk gevaren zoals torentjes, emancipatieroosters, laservelden en zuur - Help je Bendies de finishlijn te bereiken - alleen of in een konvooi - Met de Level Editor kun je je eigen geavanceerde testkamers en deel ze met andere testpersonen over de hele wereld Portal © 2007 Valve Corporation © 2017 Headup GmbH, alle rechten voorbehouden. ClockStone en zijn logo's zijn handelsmerken van ClockStone Software GmbH.
https://cleanuri.com/kML1wJ

Bridge Constructor Portal is een uitstekende Android-game die een hybride is geworden van populaire Portal- en Bridge Constructor-spellen. In deze game fungeer je als een medewerker van het natuurlijke portalonderzoekslaboratorium, waar je de taak hebt om bruggen, oprijplaten en andere objecten te bouwen in 60 verschillende kamers waar verder onderzoek zal worden uitgevoerd en de mensen veilig de hele afstand kunnen lopen op hun machines. Gebruik in actie talloze gadgets in de vorm van afstotende gel, versnellende gel, luchtpanelen, kubussen en andere om torentjes, lasers en kuilen met zuur te omzeilen. Slaag voor alle tests van het spel en los de moeilijke puzzels op, die zijn gebaseerd op de natuurwetten.
https://tinyuid.com/33QGVj